Medewerkers

Henk Boelhouwer

Huisarts

Huisartsconsult, telefonisch consult en visite volgens afspraak.
Tevens beschikbaar via e-consult.

Tim America

Huisarts

Collega-huisarts Tim America heeft na zijn opleiding bij ons en zijn waarneming-speekuren als huisarts zijn prive-leven en praktijkwensen richting Brabant , Den Bosch een voorspoedige wending gegeven !

Hij is een vertrouwd en gewaardeerd collega-huisarts . We wensen hem alle goeds en voorspoed toe in zijn nieuwe omgeving !

Anton Abdalla

Huisarts

Anton Abdalla heeft ook na zijn opleiding als huisarts een ruime tijd bij ons gewerkt : ook Anton was een vertrouwd gezicht geworden , in vele opzichten een complete huisarts en in staat om met zijn kennis van de Arabische taal en achtergrond ons ook bij te staan bij patiënten van niet-westerse achtergrond !

Ook Anton zijn prive leven heeft met zijn recent huwelijk een mooi vervolg gekregen , zijn eigen huisartsenpraktijk heeft hij in Urk gevonden . We wensen Anton ook veel geluk en succes in de toekomst .

Thijs van Rheenen

Huisarts

Thijs van Rheenen is in het voorjaar met succes afgestudeerd als huisarts aan de VU en bij deze van harte gefeliciteerd ! Jl maanden ook in de moeilijke Corona-situatie heeft hij samen met Anton , Tim en ons team op de eigen praktijk maar ook op de Huisartsenpost zijn kwaliteiten kunnen laten zien als vaardige huisarts . Ook prive een mooie gebeurtenis met de geboorte van zijn 2 e kind , een gezonde zoon . Thijs zal als waarnemer zijn weg richting Haarlem-Bloemendaal ongetwijfeld zijn weg vinden en wensen hem veel succes !

Ellen Blom

Praktijkverpleegkundige - POH-S / Praktijk Ondersteuning Huisarts - Somatiek

POH-S consult volgens afspraak.

Naomy Berentzen

POH-GGZ / Praktijk Ondersteuning Huisarts - Geestelijke Gezondheids Zorg

POH-GGZ consult volgens afspraak.

Naomy Berenzten heeft na ruim 4 jaar als zeer fijne collega-psychologe in de praktijk de opstart gerealiseerd van professionele psychologische hulpverlening in de huisartsen praktijk .Laagdrempelig en tot steun van vele patiënten , en op innemende wijze deel uitmakend van ons team .

Ook Naomy was in de gelegenheid om een aanbod voor een nieuwe uitdaging als psychologe in de Forensische Psychiatrie te realiseren . We wensen haar ook heel veel succes met deze nieuwe baan in Noord-Holland . 

Zij wordt opgevolgd door psychologe Mw Laura Bos  , die wij van harte verwelkomen als opvolgster !

Linda van Schaik

Praktijkassistente

Algemene assistentie-werkzaamheden.
Specifieke assistentie-verrichtingen volgens afspraak.

Peggy van der Steen

Praktijkassistente

Peggy heeft na ruim 7 jaar na haar opleiding in onze praktijk met zeer veel enthousiasme , inzet en toenemend charisma zich ontwikkeld tot een vaste steunpilaar en aanspreekpunt in de praktijk . Met veel plezier , en mensen kennis is zij in Mijdrecht een zeer gewaardeerde assistente geweest . Haar ambities en energie reikten ook al naar werkzaamheden op de Huisartsen Post , ook daar heeft zij de triage werkzaamheden onder de knie gekregen . We zullen haar erg missen ! Heel veel succes met de verdere carriere en werkzaamheden in de gezondheidszorg !

Peggy is opgevolgd door Alie Eringa , wij zijn verheugd met haar komst : ervaren dokters-assistente die snel bij U vertrouwd zal voelen !

Will Gorter-Verboom

Praktijkassistente

Algemene assistentie-werkzaamheden.
Specifieke assistentie-verrichtingen volgens afspraak.